Prikupljaju knjige za bolničke biblioteke u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikupljaju knjige za bolničke biblioteke u Vranju

Grupa entuzijasta iz Vranja pokrenula je putem društvenih mreža akciju prikupljanja knjiga kako bi nekoliko odeljenja vranjske bolnice dobila mini-biblioteke namenjene pacijentima.

Kako je najavljeno, knjige će se prikupljati na više lokacija u gradu, a akciju koja zvanično počinje 15. februara podržala je  i lokalna samouprava.

Naravno daćemo podržati svaku ideju koja za cilj ima dobrobit pacijenata. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Svojim primerima i pružanju logističke podrške pomoći ćemo da, zahvaljujući ovoj akvciji, gotovo sva odeljenja dobiju mini-biblioteke – kaže dr Aleksandar Stajić, pomoćnik gradonačelnika zadužen za zdravstvo.

Organizatori su pozvali i one koji nisu Vranjanci da doniranjem makar jedne knjige pomognu opremanje biblioteka u Zdravstvenom centru.

Svi koji ne žive u Vranju, a žele da daju doprinos, knjige mogu poslati Narodnom univerzitetu na adresu Ulica kneza Miloša broj 26, 17500 Vranje, sa naznakom Za akciju Knjiga za Zdravstveni centar“, navodi se na Fejsbuk stranici ove akcije.

Inače, planirano je da mini-biblioteke dobiju dečje odeljenje, hirurgija, ortopedija, ginekologija i otorinolaringologija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

KNJIGE za Zdravstveni centar

Izvor: OkRadio.rs, 07.Feb.2017

Grupa intelektualaca u Vranju pokrenula je akciju na društvenim mrežama kako bi prikupili knjige za nekoliko odeljenja ovdašnjeg Zdravstvenog centra. Akcija zvanično počinje na Sretenje 15. februara i trajaće do kraja godine, a građani knjige mogu da donesu na nekoliko lokacija u Vranju. Svi...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.