Prijatelj koji ih ne zaboravlja

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2013, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijatelj koji ih ne zaboravlja

Anonimni donator iz Nemačke, koji godinama pomaže starini Ranku Majstoroviću iz Omarske i 38-godišnjem invalidu Dejanu Miloševiću iz Vranja, poslao je ovoga puta svojim štićenicima po 55 evra.

 

Ranko Majstorović

 

Novac uvek dobro dođe i starcu koji ga uglavnom troši na lekove, a i Dejanu koji sa majkom Vesnom živi u neuslovnom stanu u predgrađu Vranja, u koji su se pre više godina nelegalno uselili, i gde bi se osećali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << potpuno zaboravljenim da nije pomoći čitalaca "Vesti".

Ranko Majstorović često ističe da mu je pomoć anonimnog dobrotvora iz Nemačke redovnija od penzije i da je u ovom čoveku stekao iskrenog prijatelja koji o njemu brine kao rod najrođeniji.

Donacije će u najskorije vreme biti uručene porodicama Majstorović i Milošević.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Penzija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Prijatelj koji ih ne zaboravlja

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2013

Anonimni donator iz Nemačke, koji godinama pomaže starini Ranku Majstoroviću iz Omarske i 38-godišnjem invalidu Dejanu Miloševiću iz Vranja, poslao je ovoga puta svojim štićenicima po 55 evra... ..Ranko Majstorović.. ..Novac uvek dobro dođe i starcu koji ga uglavnom troši na lekove, a i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.