Prevrnuo se traktor: Stradao otac, sin povređen

Izvor: Večernje novosti, 23.Maj.2020, 16:30

Prevrnuo se traktor: Stradao otac, sin povređen

Muškarac star 60 godina iz sela Bresnica kod Vranja, izgubio je je nakon prevrtanja traktora u šumi u selu Bogoševo kod Vladičinog Hana Vranje – Muškarac star 60 godina iz sela Bresnica kod Vranja, izgubio je je nakon prevrtanja traktora u šumi u selu Bogoševo kod Vladičinog Hana. Njegov sin, koji je takođe bio na traktoru povređen je u ovoj nesreći. Prema navodima Policijske uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Vranje, nesreća se dogodila u subotu, nešto pre 9 časova.Čovek je u šumi preminuo na licu mesta dok je tridesetdevetogodišnji sin primljen u vranjski Zdtravstveni centar. O nesreći je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu, po čijem je ovlašćenu policija izvršila uviđaj.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo muškarac nakon prevrtanja traktora kod Vladičinog Hana

Izvor: JužneVesti.com, 23.Maj.2020

Muškarac iz sela Bresnica kod Vranja stradao je u subotu ujutru kada se traktor kojim je upravljao prevrnuo u šumi u selu Bogoševo kod Vladičinog Hana. U traktoru je bio i njegov sin koji je povređen.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.