Pretili novinaru i njegovoj supruzi, dobili KRIVIČNE PRIJAVE

Izvor: OkRadio.rs, 14.Avg.2020, 10:06

Pretili novinaru i njegovoj supruzi, dobili KRIVIČNE PRIJAVE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivičnu prijavu protiv sedamdesetšestogodišnjeg i tridesetosmogodišnjeg muškarca iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Oni se sumnjiče da su 13. avgusta ove godine došli u porodičnu kuću urednika jednog portala u  okolini Bujanovca  i pretili njegovoj supruzi zbog teksta koji je on objavio.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Krivična prijava protiv muškaraca koji su pretili smrću i napali porodicu novinara iz Velikog Trnovca

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2020

Protiv dvojice muškaraca iz okoline Bujanovca koji su u četvrtak, 13. avgusta došli u porodičnu kuću urednika portala "Folonline" Jetona Ismailija iz Velikog Trnovca i pretili njegovoj supruzi zbog teksta koji je on objavio, biće podneta krivična prijava zbog sumnje da su počinili krivično delo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.