Preminuo vlasnik OK Radija

Izvor: juGmedia, 14.Maj.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo vlasnik OK Radija

Goran Vladković, vlasnik i glavni i odgovorni urednik OK Radija, preminuo je danas u Beogradu u 53. godini života, saopšteno je na ovom portalu.

Vladković je rođen u Vranju, 1964. godine, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Mašinski fakultet završio je u Nišu

Pored poslovnog segmenta svog delovanja, Goran Vladković bio je i član ANEM-a, NUNS-a i drugih profesionalnih medijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << organizacija.

Poslovnu karijeru počeo je kao inženjer u „Alfi“, a od 1994. godine bavi se privatnim biznisom.

U vlasništvo OK Radija Vladković je ušao posle rata, na Vidovdan 1999. godine i od male lokalne zabavne stanice napravio jednu od najcenjenijih lokalnih stanica u srpskom etru.

Odlazak Gorana Vladkovića nenadoknadiv je gubitak za sve one koji su ga znali ili sa njim sarađivali.

Otišao je fanatičan radnik, čovek koji nije umeo da stane, i čiji su rezultati daleko premašili sredinu u kojoj je delovao, uvek začetnik novih ideja i vesnik novog vremena. Otišao je čovek koji je uvek znao više i mogao bolje, nepokolebljiv borac za slobodu i nezavisnost medija, za profesionalnost u svim  oblastima stvaranja, delatnik koji nije imao neprijatelje jer ih nikad nije stvarao“, navodi se na portalu OK Radija.

Vladković je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.

Mesto i vreme sahrane biće saopšteni naknadno.

(Ok Radio)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

In memoriam: Goran Vladković

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2017

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik vranjskog OK Radija Goran Vladković preminuo je u nedelju, 14. maja u Beogradu, u 53. godini...Rođen je u Vranju 1964. godine, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Mašinski fakultet završio je u Nišu. Poslovnu karijeru počeo je kao inženjer u "Alfi",...

Nastavak na JužneVesti.com...

Preminuo Goran Vladković, vlasnik OK radija

Izvor: JUGpress.com, 14.Maj.2017

VRANJE-BEOGRAD..Goran Vladković, vlasnik OK radija iz Vranja, preminuo je danas u Beogradu u 53. godini života...Rođen je u Vranju 1964. godine, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao je na Mašinskomn fakultetu u Nišu...Bio je i član ANEM-a i NUNS-a...Poslovnu karijeru počeo...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.