Preminuo programer ubica iz Vranja

Izvor: juGmedia, 13.Mar.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo programer ubica iz Vranja

Tridesettrogodišnji Nebojša Stojilković iz Vranja, koji je juče ujutru napravio masakr u firmi u Ruzveltovoj ulici, ubio kolegu i drugog teško ranio, podlegao je povredama u Urgentnom centru u Beogradu, nezvanično saznaje Blic.

N.S.  je u Ruzveltovoj ulici u Beogradu ubio kolegu iz firme Branka K. (31), Marka F. (36) je ranio u rame, dok je Igor R. uspeo da se spase skokom kroz prozor.

Zatim je otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u svoj iznajmljeni stan u ulici Vojvode Savatija na Zvezdari i pucao u plinsku bocu, izazvavši tako eksploziju koja je zapalila stan.

Dvojica radnika programerske firme, nalaze se u životnoj opasnosti.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

NOVI detalji nezapamćenog ZLOČINA u Ruzveltovoj: Programer TRI DANA planirao masakr u firmi

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2018, 09:01

Nebojša Stojilković (31) sukobio se sa kolegama u petak oko jednog projekta..Programer Nebojša Stojilković (31) tri dana je brižljivo pripremao osvetu kolegama u beogradskoj firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije", pre nego što je u ponedeljak ušetao tamo i napravio masakr! Nebojša...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.