Premijerom filma koji su radili osnovci vranjski ŠAF obeležava Međunarodni dan animacije

Izvor: JužneVesti.com, 27.Okt.2020, 12:24

Premijerom filma koji su radili osnovci vranjski ŠAF obeležava Međunarodni dan animacije

Novim filmom Zub zuu koji je delo učenika Osnovne škole “Predrag Devedžić” iz Vranjske Banje, Škola animiranog u Vranju će u sredu, 28. oktobra obeležiti 19. Međunarodni dan animacije, ove godine onlajn zbog epidemiološke situacije.

Početak filma zakazan je za 12 sati na Jutjujb kanalu ŠAF-a.

Međunarodni dan animacije obeležava se od 2002. godine, na predlog francuskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << animatora, a u znak sećanja na pionira kinematografije Emila Rejnoa i njegov izum praksinoskop.

Takođe, ŠAF tradicionalno učestvuje u internacionalnom projektu u organizaciji ASIFE koji će biti premijerno prikazan 28. oktobra na platformama, društvenim mrežama koje koristi ova međunarodna organizacija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

ŠAF obeležava Međunarodni dan animacije

Izvor: JUGpress.com, 27.Okt.2020

VRANJE..ŠAF redovno obeležava ovaj dan uz raznovrsne prigodne programe i koktele za decu. Tako će biti i ove godine, u izmenjenim uslovima zbog epidemiološke situacije...„Zbog aktuelne epidemiološke situacije ove godine neće biti okupljanja,. U sredu, 28. oktobra, na našem YouTube kanalu https://www.youtube.com/c/SAFVranje bi’e...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.