Premijera „Uspavane lepotice“

Izvor: JUGpress.com, 04.Maj.2018, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera „Uspavane lepotice“

VRANJE

Pozorište „Bora Stanković“ u Vranju, u subotu u 12 časova, u sali Omladinskog kulturnog centra, premijerno će izvesti dečju predstavu „Uspavana lepotica“, po tekstu i u režiji Spasoja Ž Milovanovića.

 „Ono po čemu se ova predstava razlikuje od ostalih uspavanih lepotica je što koketira sa mjuziklom za decu. Ovo je jedna od najvećih i najboljih dečjih predstava vranjskog pozorištra“, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kaže direktor Nenad Jović.

Ideja je da dečju scenu vratimo pozorišu koje već šest godina nema svoj adekvatan prostor, ističe umetnički rukovodilac i glumac Bojan Jovanović.

Reditelj kaže da je sa vranjskim pozorištem napravio jednu zaista zanimljivu i dobru predstavu, pokušavajući da spoji različite motive iz više bajki u jednu, što se pokazalo kao dobro. Potrudili su se da prostor bude bajkovit zahvaljujući bajci „Uspavana lepotica“.

„Uspavana lepotica“ je treća premijera u tekućoj sezoni pozorišta „Bora Stanković“ u Vranju.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.