Prekrečeni grafiti na ogradi Haremluka

Izvor: JužneVesti.com, 11.Jul.2016, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekrečeni grafiti na ogradi Haremluka

Brojni grafiti na ogradi Haremluka koji je deo Pašinog konaka u Vranju, istorijskog objekta podignutog 1765. godine, danas su prekrečeni.

Nakon pisanja “Južnih vesti” rukovodstvo grada donelo je odluku da se ovaj ružni prizor uredi.

Ovo je samo jedan delić onoga što je potrebno uraditi da se vrati stari sjaj Haremluku. Međutim, činjenica je da je ružan prizor videti ogradu istorijskog objekta >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << išaranu grafitima – kaže većnik Mića Mladenović.

Posao su, kako kaže Mladenović, obavili radnici Gradske uprave, ali nije mogao da precizira koja su sredstva izdvojena, već samo napominje da sigurno nije reč o velikom trošku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nova vlast kreči stari Haremluk

Izvor: OkRadio.rs, 12.Jul.2016, 10:24

Nadležni iz gradske vlasti u Vranju konačno su rešili da nešto preduzmu povodom propadanja zgrade Haremluka, jednog od prepoznatljivih simbola grada, tako što su okrečili dvorišnu ogradu ovog zdanja. Kompleks Haremluka, koji je preuzela država nakon što je  „Simpu“ istekao zakup u gazdovanju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.