Izvor: JUGpress.com, 19.Okt.2021, 23:14

Predstavnici Sindikata i Sportskog saveza kod gradonačelnika

VRANJE

Rešenje normativnih i pravnih odnosa između Grada i Sportskog saveza Vranja treba tražiti isključivo u saradnji sa nadležnim institucijama, rekao je gradonačelnik na sastanku sa predstavnicima Saveza samostalnih sindikata u Vranju i sindikalne organizacije Sportskog saveza.

On je rekao da poslednji događaji koji su vezani za rešavanje problema u Sportskom savezu nisu način za rešenje problema. „Gradsko rukovodstvo je spremno za dijalog. Prvi korak ka >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << rešenju problema je potpisivanje Ugovora o sufinansiranju programskih aktivnosti Sportskog saveza. Nadam se da će njihovi predstavnici uvažiti činjenicu da je ovo jedino moguće zakonsko rešenje, jer Grad Vranje nije osnivač Sportskog saveza i ne može finansirati plate zaposlenih, već isključivo programske aktivnosti“, kazao je gradonačelnik.

Osim Milenkovića u današnjem razgovoru sa predstavnicama Saveza samostalnih sindikata u Vranju i sindikalne organizacije Sportskog saveza učestvovao je i gradski većnik zadužen za sport Nenad Đorđević.

Podsećamo, u ponedeljak, u zgradu Skupštine grada upalo je svih deset zaposlenih u Sportskom sevezu koji su od gradskog većnika Đorđevića, tražili isplatu ličnih dohodaka koji nisu primili 15 meseci i overu zdravstevnih knjižica, koja im je neophodna, a posebno sada u  vreme epidemije korona virusa.

Oni su i danas došli i blokirali ulaz u kabinet gradonačelnika, koji, kako nezvanično saznajemo nije hteo da razgovara sa njima, već sa predstavnicima pomenuta dva sindikata.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.