Predstava „Vođa“ ponovo nagrađena

Izvor: JUGpress.com, 19.Nov.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava „Vođa“ ponovo nagrađena

VRANJE

Uprkos činjenici sto je članovima amaterskog pozorišnog udružeja „Cug“ iz Vranja nedavno zabranjeno gostovanje u Kulturnom centru u Rakovici, oni se ne predaju.

Predstavom „Vođa“ koju je po tekstu Radoja Domanovića, režirao mladi glumac Bojan Jovanović, putuju po Srbiji i osvajaju brojne nagrade.

Na devetom ,,Repassage festu”, koji je održan u Ubu, ovaj pozorišni komad ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se okitio brojnim priznanjima. Ova izvedba proglašena je za najbolju predstavu u celini.

U konkurenciji najboljih amaterskih predstava sa prostora bivše SFRJ, žiri festivala je ocenio da je u ,,Vođi” viđena najbolja muška epizodna uloga, koja je pripala Marku Nikoliću. Nagradu za najbolji kostim osvojila je Ivana Mladenović, za najbolji scenski pokret Tamara Antonijević Spasić, a za najbolju režiju Bojan Jovanović.

Na Festivalu Omladinskih scena 25. novembra nastupaće u Beloj Palanci.

Grupa „Cug“ okuplja malade ljude iz Vranja, koja je za mnoge neočekivano pokazala koliko su njeni članovi talentovani što su potvrdila i mnogobrojna priznanja osvojena u 2016. godini.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.