Predavanje o zdravoj ishrani u vranjskom Domu zdravlja

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2019, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje o zdravoj ishrani u vranjskom Domu zdravlja

Predavanje o značaju zdrave ishrane u prevenciji raznih bolesti održaće danas u sali Dom zdravlja od 13 sati prof. dr Vesna Dimitrijević Srećković, endokrinolog sa Klinike za dijabetes i bolesti metabolizma.

Ona će zainteresovane upoznati i sa svojim iskustvima i istraživanjima koje je opisala i u svojoj knjizi “Post-put u zdrav život”.

Neverovatno je koliko je lako delovati preventivno na razne bolesti, a takođe, što je još važnije, koliko je dobro za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << oboleli organizam praktikovati mediteransku ishranu. To je prvi korak za poboljšanje kvaliteta života- kaže autorka knjige.

Ona tvrdi i da je mediteranska ishrana najbolja.

Ishrana bogata povrćem, voćem, žitaricama, plavom ribom, a pre svega maslinovim uljem, predstavlja pravi eliksir zdravlja, a ono što je najinteresantnije, mi sve to imamo u našem, pravoslavnom postu - dodaje Vesna Dimitrijević Srećković.

Ulaz na predavanje je za sve zainteresovane slobodan.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.