Predavanje o neverbalnoj komunikaciji

Izvor: JUGpress.com, 25.Feb.2017, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje o neverbalnoj komunikaciji

VRANJE

Glumac, pantomimičar i predavač na Univerzitetu Singidunum u Beogradu, Marko Stojanović, učenicima Gimnazije „Bora Stanković“ i Ekonomsko-trgovinske škole u Vranju održao je besplatna predavanja na temu neverbalne komunikacije.

Ovo interesantno izlaganje Stojanovića privuklo je veliku pažnju vranjskih srednjoškolaca. Bila je to prilika da steknu nova i korisna iskustva o neverbalnoj komunikaciji, tim pre što se Stojanović godinama time bavi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
U poslovnom i privatnom životu neverbalna komunikacija je veoma važna. Često očima, telom, licem, rukama ili načinom sedenja kažemo više nego rečima, ističe ovaj pantomimičar.

„Mislim da se verbalna i neverbalna komunikacija kao predmet uvede u škole. Bilo bi idealno da se uči i vežba  još u osnovnoj školi, ili u krajnjem slučaju u srednjoj. Posebno je to značajno u trenucima kad deca ulaze u pubertet, kad im samopouzdanje pada ispod nule jer se menja hemija u organizmu. Komunikacija može mnogo da pomogne mladim ljudima da im vrati to samopouzdanje, da ovladaju veštinama, kako bi bolje komunicirali i razumeli se. Tada bi sigurno bilo manje agresivnog ponašanja“, smatra Stojanović.

Gost iz Beograda družio se i sa učenicima iz Vladičiog Hana.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.