Pred većnicima budžet i programi poslovanja javnih preduzeća

Izvor: juGmedia, 11.Dec.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pred većnicima budžet i programi poslovanja javnih preduzeća

VRANJE – Gradski većnici zasedaće sutra po 104. put, njavljeno je dana iz gradske uprave. Članovi Veća razmatraće, između ostalog, Nacrt Odluke o budžetu grada Vranja za 2015. godinu.

Na sastanku veća biće razmatran i  nacrt Odluke o izmenama i dopunama odluke o lokalnim komunalnim taksama, nacrt Odluke o izmenama i dopunama odluke o naknadama za usluge koje vrši Gradska uprava grada Vranja.

Većnici >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << će razmatrati i izmene i dopune Programa poslovanja za 2014. godinu javnih preduzeća „Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“, „Uprava Banje“, „Novi Dom“, „Radio televizija Vranje“ i „Skijalište Besna Kobila“.

Na sednici će biti reči i o Predlogu Odluke o Lokalnom akcionom planu zapošljavanja grada Vranja za 2015. godinu, Predlozima Rešenja o davanju prethodne saglasnosti na Pravilnik o izmeni Pravilnika o zvanjima, zanimanjima i koeficijentima za obračun i isplatu plata zaposlenih u Opštinskoj upravnoj jedinici Gradske opštine Vranjska Banja i u Gradskom pravobranilaštvu, a biće razmatran i Pravilnik o poklonima funkcionera.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Gradsko Veće o narednom budžetu

Izvor: OkRadio.rs, 12.Dec.2014, 11:43

Gradsko veće Vranja održava u petak svoju 104. sednicu u ovom sastavu, a glavna tema je budžet grada za 2015. godinu. Pored ovog velikog posla, Veće će razmatrati i povećanje cena lokalnih komunalnih taksi, kao i povećanje cena usluga Gradske uprave. Na dnevnom redu je i priča oko programa...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.