Pozorišni i bioskopski repertoar za predstojeći vikend

Izvor: OkRadio.rs, 28.Mar.2024, 10:36

Pozorišni i bioskopski repertoar za predstojeći vikend

U petak, 29. marta, od 19 časova u vranjskom teatru je predstava „Ništa nećemo zaboraviti“, koja je rađena po motivima romana „Kanjec filjma“ i „Ista priča“ Vere Cenić. „Priča o čoveku koji preko agencije pokušava da se oženi, ali mu oni greškom, umesto žene šalju muškarca, naišla je na dopadanje gde god se prikazivala“, stoji u opisu ovog pozorišnog komada. U nedelju, 31. marta, na dečjoj sceni od 12 časova je predstava „Pinokio“ u režiji Darka Kovačovskog. Kada je u pitanju bioskopski repertoar ove subote, 30. marta, biće prikazana tri filma. Od 12 časova je animirani film „Kantervilski duh“. „Radnja filma...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

"Avanture malog Zvjezdana" na daskama BNP-a Zenica

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2024

ZENICA - Predstava za djecu "Avanture malog Zvjezdana" nastala prema motivima proznog djela Ludvika Streda, u režiji Željka Miloševića biće izvedena 30. marta u 11 časova na Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta (BNP) Zenica.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.