Izvor: Vranje-online.com, 06.Sep.2015, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati dobitnici ,,Sedmoseptembarskih priznanja”

Na sednici Komisije za mandatno-imunitetska pitanja i izbor i imenovanje, kojom je predsedavao zamenik predsednika Skupštine grada Siniša Mitić, usvojena je Odluka o dodeli ,,Sedmoseptembarskih priznanja”. Dobitnici priznanja koje se dodeljuje povodom 7.septembra Dana oslobođenja Vranja u Drugom svetskom ratu su Čedomir Minić profesor iz Vranja za izuzetne reziltate u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vranje-online.com << vaspitno-obrazovnom radi i afirmaciji patrotizma i slobodarskih tradicija, posebno kod mladih generacija i Fakultet za inženjerski menadžment-akreditovani centar u Vranju za izvanrednu saradnju u vaspitno-obrazovnoj delatnosti i stvaranju preduslova za brži lokalni ekonomski razvoj.

Nastavak na Vranje-online.com...






Povezane vesti

Izabrani dobitnici gradskih nagrada

Izvor: Vranje-online.com, 06.Sep.2015

Na sednici Komisije za mandatno-imunitetska pitanja i izbor i imenovanje, kojom je predsedavao zamenik predsednika Skupštine grada Vranja Siniša Mitić, usvojena je Odluka o dodeli ,,Sedmoseptembarskih priznanja”.. Dobitnici priznanja koje se dodeljuje povodom 7. septembra, Dana oslobođenja Vranja...

Nastavak na Vranje-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vranje-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vranje-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.