Izvor: JUGpress.com, 03.Avg.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređen motociklista

VRANJE-VRANJSKA BANJA

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila, u petak, u Vranjskoj Banji vozač motocikla (34) zadobio je teške telesne povrede, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Vranju.

Nezgoda se dogodila oko 18 časova u ulici Novoprojektovanoj, kada je došlo do kantakta motocikla i „škode“, navode u policiji.

Teške telesne povrede zadobio je tridesetčetvorogodišnji vozač motocikla, kome je lekarska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Vranju. Povređeni je potom prebačen u Klinički centar u Nišu.

Motociklom je kako saznaje Jugpress upravljao saobraćajni policajac.

Uviđaj su izvršili zamenik Osnovnog javnog tužioca u Vranju i pripadnici saobraćajne policije.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.