Potpisan Protokol o saradnji Filozofskog fakulteta iz Niša i Narodnog muzeja iz Vranja

Izvor: juGmedia, 27.Feb.2014, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan Protokol o saradnji Filozofskog fakulteta iz Niša i Narodnog muzeja iz Vranja

VRANJE/NIŠ – U Vranju je potpisan protokol o saradnji Filozofskog fakulteta iz Niša i Narodnog muzeja iz Vranja.Svoje potpise na ovaj document  stavili su  dekan Filozofskog fakulteta u Nišu prof.dr Goran Maksimović i direktor Narodnog muzeja Dragan Dejanović. Razmena znanja i iskustava, razmenu publikacija i muzejskog materijala, zajedničko korišćenje ljudskih i tehničkih resusra, organizovanje naučnih i stručnih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << programa, kao i promotivnih aktivnosti  deo su ovog protokola.

 Maksimović i Dejanović govorili su o značaju saradnje, koja za dve ustanove, ali i ceo grad ima višestruku korist. Kako se čulo, današnje potpisivanje Protokola predstavlja krunu dosadašnjih aktivnosti grada i Filozofskog fakulteta, koje će biti nastavljene i u narednom periodu organizovanjem u oktobru velikog naučnog skupa povodom 100 godina Prvog srpskog rata.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Saradnja Muzeja sa niškim Filozofskim fakultetom

Izvor: OkRadio.rs, 28.Feb.2014, 12:26

Protokol o poslovnoj saradnji koji je koncipiran tako da Narodni muzej u Vranju i Filozofski fakultet u Nišu počnu saradnju vezanu za istraživački i naučni rad, potpisan je u četvrtak u Vranju. Potpisnici protokola su direktor Muzeja Dragan Dejanović i dekan fakulteta  Goran Maksimović. Oni...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.