Izvor: JUGpress.com, 23.Nov.2020, 21:11

Potpisan Aneks kolektivnog ugovora

VRANJE

U Vranju je danas potpisan Aneks kolektivnog ugovora kod poslodavca za zaposlene u organima grada.

Potpise na ovaj dokument stavili su gradonačelnik Slobodan Milenković i predsednik Sindikalne organizacije novog samostalnog sindikata uprave Vranje, Marjan Marković.

Aneksom kolektivnog ugovora obuhvaćene su mnoge oblasti, a novine se odnose naročito na deo koji se tiče socijalnih davanja.

Predsednik reprezentativnog sindikata zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se gradonačelniku na razumevanju i davanju saglasnosti na brojne predloge i novine, koje će doprineti poboljšanju materijalnog položaja zaposlenih.

Izražavajući zadovoljstvo zbog potpisivanja ovog važnog dokumenta gradonačelnik je rekao da će na ovaj način prava zaposlenih biti značajno unapređena i proširena u odnosu na opšti kolektivni ugovor.

„To će doprineti unapređenju kompletnog procesa rada u organima grada, na dobrobit cele društvene zajednice“, smatra Milenković.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.