Postavljanje čeličnog mosta preko Korbevačke reke

Izvor: JUGpress.com, 26.Okt.2018, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postavljanje čeličnog mosta preko Korbevačke reke

VRANJE-VRANJSKA BANJA

Preko Korbevačke reke u Gradskoj opštini Vranjska Banja biće postavljen čelični most dužine 32 metra koji će spajti sela Korbevac i Lipovac.

Čelična konstrukcija je stigla i meštani su zadovojni što će nakon više godina njihov problem biti rešen.

Nekadašnji most odnele su velike bujične poplave 2014. godine i od tada meštani ovih, ali i okolnih mesta imali su >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << velike probleme. Koristili su pontonski most, koji su morali da skidaju prilikom velikih padavina.

Predsednik Gradske opštine Vranjska Banja, Dragan Sentić, ističe da imaju bezrezervnu podršku republičkih organa, što potvrđuje i konkretan primer rešavanja nasleđenih problema, kao što je ovaj sa mostom.

„Prošlog vikenda ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, posetila je Vranjsku Banju i obećala da će problem rešiti. Samo nakon dva dana od njene posete konstrukcija čeličnog mosta je stigla“, kaže Sentić.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.