Posebno tužilaštvo u Nišu protiv korupcije u Vranju

Izvor: juGmedia, 13.Mar.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posebno tužilaštvo u Nišu protiv korupcije u Vranju

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu biće ubuduće nadležno za sva koruptivna krivična dela počinjena na teritoriji grada Vranja, piše u saopštenju koje je potpisala viši tužilac u Vranju Danijela Trajković.

“Više javno tužilaštvo u Vranju, sa svojim područnim javnim tužilaštvima u Vranju i Vladičinom Hanu više neće postupati po predmetima za krivična dela >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << protiv službene dužnosti, davanje i primanje mita, protiv privrede i drugo”, navodi se u saopštenju.

Pravna i fizička lica, navodi se dalje, moći će krivične prijave za takva dela da podnose Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, na adresu Ulica Vožda Karađorđa 23.

Ova odluka, zaključuje se u saopštenju, doneta je na osnovu odredbi Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije kada su od 1. marta 2018. godine započela sa radom Posebna odeljenja za suzbijanje korupcije pri Višim javnim tužilaštvima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kraljevu.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Za korupciju nenadležna vranjska tužilaštva

Izvor: JUGpress.com, 13.Mar.2018

VRANJE..Više Javno tužilaštvo u Vranju, sa svojim područnim tužilaštvima u Vranju i Vladičinom Hanu, više neće postupati po predmetima za krivična dela protiv službene dužnosti, davanja i primanja mita, protiv privrede i drugo, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva koje je potpisala tužilac...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.