Poraz rukometaša Radničkog 1964 u Vranju

Izvor: KGsport.info, 25.Mar.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz rukometaša Radničkog 1964 u Vranju

Rukometaši kragujevačkog Radničkog 1964 poraženi su sinoć na gostovanju ekipi Vranja 1957 sa 28:30 (14:15) u utakmici 15. kola Super B lige. Kragujevčani su pružili zavidan otpor jednom od glavnih kandidata za ulazak u Super ligu Srbije, ali osim časnog poraza nisu uspeli da učine nešto više.
Tokom prvog dela susreta domaćin je uglavnom bio u rezultatskoj prednosti, koja je svoj maksimum dosegla u 25. minutu (13:9), ali su Kragujevčani do odlaska na odmor uspeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << uhvate rezultatski priključak i na pauzu otišli sa samo golom zaostatka – 15:14.
Slična situacija bila je i u drugom delu susreta. Vranjanci su bili u blagoj prednosti od tri do četiri gola, koja im je omogućila konačan trijumf.
U redovima pobedničkog tima najefikasniji su bili Darko Milenković sa osam i Ivan Vokši sa šest pogodaka, dok su u ekipi Radničkog 1964 prednjačili Stefan Stanojev sa osam i Miloš Stevanović sa šest postignutih golova.
Posle petnaest odigranih kola kragujevački rukometaši zauzimaju sedmo mesto na tabeli sa petnaest osvojenih bodova. U idućem kolu Radnički 1964 će kroz sedam dana ugostiti na svom parketu Zlatar iz Nove Varoši.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VTB: Jelovac nastavio sa sjajnim partijama, može li do MVP nagrade?

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2018

Ekipa Nižnjeg Novgoroda slavila je na gostovanju u Belorusiji, još jednom ih je predvodio reprezentativac Srbije...Nižnji je slavio na gostovanju Tsmokiju u Minsku, bilo je 70-78 za goste iz Rusije...Domaćin je dobio prvu deonicu, ali je do poluvremena ekipa Nižnjeg stigla do preokreta, na odmor...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.