Izvor: JUGpress.com, 08.Avg.2022, 10:03

Ponovo uvedena „crvena zona“ u Vranju

VRANJE

Zdravstvena ambulanta u Rataju, selu nadomak Vranja, od ove radne nedelje neće raditi petkom. Radno vreme biće od ponedeljka do četvrtka od 7 do 14 časova,

Do ove promene je došlo zbog povećanog broja zaraženih korona virusom i povlačenja lekara na rad u kovid sistem Zdravstvenog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vranje.

Kovid ATD ambulanta (ambulante Gornja čaršija i Sobina), u celini ponovo postaju crvena zona. Svi pacijenti koji nisu kovid bolesni biće upućivani u Dom zdravlja Vranje. Svi pacijenti čiji su zdravstveni kartoni pripadajući ambulanti Gornja čaršija i Sobina, za terapiju javljaće se u Službu za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva (Opšta Medicina). Telefon za zakazivanje je 017/ 7155 412.

U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom po potrebi će se povećavati broj ekipa u Kovid sistemu (sada je to 3+3 u ATD kovid ambulanti).

Molimo sve građane za strpljenje kao i da dosledno poštuju propisane epidemiološke mere i podsećamo da je nošenje maski obavezno.

Starijim osobama od 60 godina, kao i hroničnim bolesnicima preporuka je da se vakcinišu četvrtom dozom vakcine. Imunizacija se obavlja u Službi za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva – Opšta medicina, navedeno je u saopštenju vranjskog Zdravstvenog centra.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog porasta novoinficiranih od korone promene u sistemu rada ambulanti u Vranju

Izvor: Danas, 08.Avg.2022

Zbog prelaska lekara u skladu sa potrebama epidemiološke službe Zdravstvenog centra u Vranju ambulanta u selu Rataje radiće od ponedeljka do četvrtka, od sedam do 14 časova, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Nastavak na Danas...

ATD opet postaje CRVENA KOVID ZONA

Izvor: OkRadio.rs, 09.Avg.2022, 08:41

Zbog povećanog angažmana lekara u Kovid sistemu koji je usledio posle povećanja broja obolelih od korona virusa od ove nedelje Zdravstvena ambulanta u selu Rataje neće raditi petkom, saopšteno je iz vranjskog Zdravstvenog centra. Svi pacijenti će u ovu ambulantu po svoju terapiju ili pregled...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.