Ponovo se razlila kanalizacija centralnom gradskom ulicom

Izvor: juGmedia, 01.Sep.2013, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo se razlila kanalizacija centralnom gradskom ulicom

VRANJE -  Centralna gradska ulica Kralja Stefana Prvovenčanog ponovo od jutros pliva u fekalijama. Ovo je treći put u poslednjih dvadesetak dana da dolazi do havarija, a gradom se širi nesnosni smrad.Gradonačelnik Vranja Zoran Antić koji je danas izašao na lice mesta najavio je pokretanje postupka protiv odgovornih i najavio da će nadležni iz gradskog Vodovoda u najkraćem roku  reši problem.

„Rukovodstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << grada mora da reaguje, za ponedeljak smo zakazali kolegijum na kome ćemo razmotriti situaciju od početka rekonstrukcije ulice 2004. godine do danas i pokrenućemo istragu kako bi se pronašao direktni krivac za ovu situaciju“, kaže gradonačelnik Antić, i dodao da iako nije direktno kriv ima potrebu da se izvini građanima zbog ove situacije.

Ulice  kralja Stefana Prvovenčanog i  sporedna Lenjinova zatvorene su za saobraćaj dok se problem izlivanja kanalizacije ne reši.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vranje: Što pre sanirati glavnu ulicu i kazniti odgovorne

Izvor: OkRadio.rs, 02.Sep.2013, 15:41

Povodom teške situacije sa izlivanjem kanalizacije u glavnoj ulici u Vranju, u ponedeljak je održano više sastanaka na tu temu. Gradonačelnik Vranja Zoran Antić i zamenica gradonačelnika Bojana Veličkov održali su sastanak sa direktorom Direkcije za izgradnju Goranom Đorđevićem, zamenikom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.