Izvor: JUGpress.com, 18.Avg.2023, 14:02

Pomozimo Vivien slanjem 163 na 2407

VRANJE

Vivien Lynch (2015.) iz Vranja je sa šesnaest meseci dijagnostikovan atipični autizam i od tada kreće njena borba. Lečenje ju je vodilo do Irske, Engleske, Slovačke, uz stalno praćenje terapeuta ali pomaka nije bilo. Ova čarobna devojčica odlazi u Ukrajinu 2020. godine kod svetski priznatog naučnika Šejka Makarova i Dmitrija Maljceva, gde započinje izuzetno teško i skupo lečenje, koja su kao i sve >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << do sada finansirali njeni roditelji.

Vivien je završila prvi razred po redovnom programu sa odličnim uspehom ali zbog genetskih problema ona ne govori. Zbog rata nije moguće da se nastavi lečenje u Ukrajini i jedini spas je lečenje u Americi, koje je preporučio naučnik Šejk Makara. Vivien je za kupovinu lekova na mesečnom nivou potrebno 1500 EUR.

Troškovi lečenja su previsoki i potrebna je pomoć plemenitih ljudi, koji su voljni da pomognu. Vivien su potrebna sredstva za mesečne terapije, kao i za dalje lečenje deteta u Americi, budući da je jedino tamo moguće uraditi neophodna medicinska istraživanja i dalji postupak lečenja.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu čarobnoj Vivien da progovori, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 163 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu da se izvrše i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.