Pomoć ženama za pokretanje sopstvenog biznisa

Izvor: GdeInvestirati.com, 18.Mar.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć ženama za pokretanje sopstvenog biznisa

Serija skupova na kojima će se buduće preduzetnice informisati kako da dobiju bespovratna sredstva za pokretanje sopstvenog biznisa, počeće u četvrtak 26. marta u 11 sati u velikoj sali Skupštine grada u Vranju.

Na ovoj, ali i planiranim informativnim sesijama u Nišu, Leskovcu, Blacu, Ivanjici, Novoj Varoši i Novom Pazaru, kandidatkinjama će biti objašnjeno kako da obezbede pomoć kroz program "Vreme za uspešne žene".

"Zainteresovane kandidatkinje >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << dobiće informacije o samom procesu koji počinje prijavljivanjem za program obuke u okviru koje će steći osnovna znanja za pripremu biznis planova. Nakon toga kandidatkinje će moći da dostave predloge projekata i konkurišu na javnom pozivu za dodelu bespovratnih sredstava", kažu organizatori ovih sesija iz "Evropskog progresa".

Najuspešniji preduzetnički projekti, kojima će biti dodeljena bespovratna pomoć, biće izabrani posle jula. Planirano je da na ovaj način bude pokrenuto 40 preduzeća u vlasništvu žena.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.