Izvor: JUGpress.com, 14.Sep.2020, 21:12

Pomoć za 720 prvaka u Vranju

VRANJE

Po pet hiljada dinara dobiće 720 prvaka sa teritorije grada Vranja, odlučeno je na današnjoj sednici Gradskog veća.

Odlučeno je i da se dopuni važeći cenovnik toplovoda za stanove u kojima su ugrađeni kaloriferi

Večnici su usvojili predlog da fiksna cena bude 31 dinara po metru kvadratnom i ona će se plaćati tokom cele godine a varijabilni deo iznosiće 6,64 dinara po kvadratu i odnosi se na utrošak za kilovat sat.

Članovi Gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << veća usvojili su Finansijske izveštaje za 2019. godinu dva javna preduzeća u likvidaciji, „Direkcije za razvoj i izgradnju grada Vranja“ i „Skijališta Besna Kobila Vranje“.

Na press konferenciji posle sednice Gradskog veća rečeno je da su dugovi poveriocima ta dva preduizeća plaćeni.

Donete su i odluke o formiranju organizacionih odbora za manifestacije „Zlatni puž 2020“ i „Borini pozorišni dani”.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Dozvoljena prodaja sezonskog voća i povrća ali samo iz kamiona

Izvor: JUGpress.com, 14.Sep.2020

VRANJE..Na današnjoj sednici Gradskog veča u Vranju usvojen je Nacrt odluke o izmeni i dopuni odluke o pijacama kojim se zabranjuje sva vanpijačna prodaja...Večnici su usvojili zaključak po kome je prodaja sezonske robe dozvoljena na lokacijama koje će biti određene, ali će se prodaja vršiti...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.