Policijsko zadržavanje za vozača traktora

Izvor: juGmedia, 19.Nov.2012, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijsko zadržavanje za vozača traktora

VRANJE – Vozaču traktora određeno  je policijsko zadržavanje zbog teške saobraćajne nesreće, koja se dogodila juče u selu Neradovac i u kojoj je poginuo jedan mladić , a jedno dete je zadobilo teške telesne povrede opasne po život, potvrđeno  je danas  iz vranjskoj policije. „Do nesreće je došlo kada je vozač traktora S. M. (48) , skretao na sporedni put, i sudario se sa motociklom na kome  su se u trenutku sudara nalazili maloletnik i dete.Uviđaj su izvršili >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << istražni sudija Osnovnog suda u Vranju, zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju i službenici Policijske uprave u Vranju.Policijski službenici su S. M. doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova, i uz krivičnu prijavu, biće priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju, radi saslušanj“ , stoji u saopštenju policije.

Kako je juGmedia izvestila juče http://jugmedia.info/2012/11/18/skuterom-smrt/ na starom putu između Vranja i Bujanovca život je izgubio D.N (17), a lekari se bore za život S.Đ ( 13), obojica iz sela Neradovac.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Udario autom u stub i poginuo

Izvor: B92, 19.Nov.2012

Sremska Mitrovica -- Vozač D.D. preminuo je nakon što je u naselju Voganj na putu Sremska Mitrovica - Ruma udario u betonski stub...D.D. (56), koji je upravljao automobilom "opel kadet", udario je juče oko 16 časova u stub ulične rasvete, navodi se u saopštenju PU Sremska Mitrovica i ističe da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.