Policija u Vranju zaustavila mercedes i doživela scenario iz najstrašnijeg trilera: Našli skriveni bunker, a u njemu 5 kila “sigurne smrti”

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Vranju zaustavila mercedes i doživela scenario iz najstrašnijeg trilera: Našli skriveni bunker, a u njemu 5 kila “sigurne smrti”

Policija je u Vranju zaplenila pet kilograma supstance za koju se sumnja da je heroin. Uhapšene dve osobe iz Vranja zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: MUP Srbije

Policija je zaustavila "mercedes" u kojem je u specijalno izgrađenom bunkeru, pronađeno devet paketa sa praškastom supstancom braon boje za koju se sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da je heroin, ukupne težine 4.993 grama, saopštio je MUP.

Foto: MUP Srbije

Osumnjičenima M. I.(1991) i D. I.(1984) je, po nalogu zamenika Višeg javnog tužioca u Vranju, određeno zadržavanje do 48 sati, piše RTS.

Foto: MUP Srbije

Oni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Policija u Vranju zaustavila mercedes i dozivela scenario iz najstrasnijeg trilera Nasli skriveni bunker a u njemu 5 kila sigurne smrti

Izvor: medio.rs, 27.Nov.2016

Pri pretresu pronađeno je okruglo 4.993 grama, odnosno skoro pet kila..Policija je u Vranju zaplenila pet kilograma supstance za koju se sumnja da je heroin. Uhapšene dve osobe iz Vranja zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Policija...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.