Policija sprečava kradju struje na jugu Srbije

Izvor: Beta, 06.Avg.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija sprečava kradju struje na jugu Srbije

VRANJE, 6. avgusta 2014. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je u sredu u Vranju da je na području Pčinjskog okruga u toku akcija za sprečavanje višegodišnje kradje struje.

Stefanović je na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi u Vranju rekao da je akcija policije i Elektroprivrede Srbije počela ujutro u šest sati, u šest kuća i četiri privredna objekta.

On je kazao da se akcija "sprovodi neselektivno" i >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << da bez obzira da li je neko Srbin ili Albanac, mora da plaća struju, ne može da švercuje narkotike i oružje.

Direktor Elektrodistribucije u Vranju Zoran Knežević rekao je ranije agenciji Beta da u opštini Bujanovac često napadaju montere Elektrodistribucije prilikom isključenja struje. Poslednji takav napad se dogodio 31. jula.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policijska akcija na jugu Srbije zbog krađe struje

Izvor: Mondo, 06.Avg.2014

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas u Vranju da je na području Pčinjskog okruga u toku akcija za sprečavanje višegodišnje krađe struje. ..Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas u Vranju da je na području Pčinjskog okruga...

Nastavak na Mondo...

Akcija protiv krađe struje u Pčinjskom okrugu

Izvor: RTS, 06.Avg.2014

Na području Pčinjskog okruga u toku akcija za sprečavanje višegodišnje krađe struje, rekao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović...Stefanović je na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi u Vranju rekao da je akcija policije i "Elektroprivrede Srbije" počela jutros u šest...

Nastavak na RTS...

Stefanović: Ili rezultati ili smene!

Izvor: OkRadio.rs, 06.Avg.2014

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetio je u sredu Vranje i tom prilikom je izjavio da je u Pčinjskom okrugu u toku akcija sprečavanja višegodišnje krađe struje. Kako je rekao, akcija je sprovedena na području Bujanovca i Preševa i tokom jutra „posao“ je obavljen u šest...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.