Policija poziva Nišlije i Vranjance da predlože deonice za pojačanu kontrolu saobraćaja

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2024, 13:55

Policija poziva Nišlije i Vranjance da predlože deonice za pojačanu kontrolu saobraćaja

U periodu od 25. aprila do 1. maja niška i vranjska policija će pojačano kontrolisati saobraćaj, a naročito će se fokusirati na kažnjavanje prekoračenja brzine, kažu iz MUP-a. Pozivaju građane da predlože deonice puteva za pojačanu kontrolu.

Kako navode, potrebno je da građani pošalju preciznu lokaciju, odnosno putni pravac, što može da se odnosi na puteve van naselja i u naselju.

Predloge mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << slati na mejl adresu Uprave saobraćajne policije: [email protected], najkasnije do srede, 24. aprila.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva građane da daju doprinos efikasnijem sprovođenju akcije i podizanju bezbednosti saobraćaja tako što će predložiti deonice puteva na kojima će pripadnici saobraćajne policije kontrolisati brzinu - kažu iz Policijske uprave u Nišu.

Dodaju da će angažovati sve raspoložive ručne radare, radare u sistemima video-nadzora i uređaje za merenje brzine u vozilima bez obeležja policije, takozvanim presretačima, dok će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina.

Ističu i da akciju sprovode zajedno sa ROADPOL-om (Mrežom saobraćajnih policija Evrope) i da će u sredu, 1. maja, na najvažnijim pravcima meriti brzinu neprekidno, 24 sata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.