Policija: Šest udesa za vikend, dva pijana vozača zadržana

Izvor: OkRadio.rs, 05.Apr.2021, 10:09

Policija: Šest udesa za vikend, dva pijana vozača zadržana

Tokom proteklog vikenda, na području Policijske uprave u Vranju, registrovano je šest saobraćajnih nezgoda. Prema saopštenju Policijske uprave u Vranju, u ovim saobraćajnim nezgodama, srećom, nije bilo povređenih lica.   Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su dve osobe.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Za volanom sa više od 3 promila alkohola u krvi, u Nišu i takstista vozio pijan

Izvor: JužneVesti.com, 05.Apr.2021

Niška policija tokom vikenda otkrila je petoricu vozača koji su upravljali automobilom pod dejstvom alkohola, a jedan 50-godišnjak imao je 3,01 promila alkohola u krvi dok je bio za volanom “škode”. U kontroli je otkriveno da je i jedan taksista vozio sa 1,57 promila, dok je 19-godišnjak bio...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.