Policija: Nikolić zlouporebljava funkciju poslanika

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jan.2014, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija: Nikolić zlouporebljava funkciju poslanika

Nezavisni sindikat policije u Vranju saopštio je da narodni poslanik Dragan Nikolić zloupotrebljavajući funkciju poslanika u kontinuitetu omalovažava, vređa i ruši ugled policije. Sindikat je u saopštenju do detalja opisao sled događaja u utorak u kancelariji advokata Dragana Nikolića. - Narodni poslanik Dragan Nikolić je 15. januara iz svoje advokatske kancelarije u Vranju pozvao policijske službenike koji su vršeći redovnu patrolnu delatnost slučajno naišli i od istih zatražio pomoć, nakon čega su policijski službenici odmah intervenisali i u prostorijama PU u Vranju radi utvrđivanja identiteta doveli četiri lica. Ubrzo je u pomenutoj upravi, a na poziv policijskih službenika pristupio...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Sindikat policije odgovorio na Nikolićeve optužbe

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jan.2014

Članovi Nezavisnog sindikata policije u Vranju demantovali su saopštenjem optužbe narodnog poslanika Dragana Nikolića (SNS) da policija nije postupila po zakonu u slučaju napada na njega.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.