Pokušao da siluje dve maloletnice na vranjskom izletištu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da siluje dve maloletnice na vranjskom izletištu

Vranjska policija uhapsila je 27-godišnjaka zbog sumnje da je na izletištu Kazanđol presreo dve maloletnice, skinuo sa sebe odeću i pokušao da ih siluje.

Prema izveštaju policije, osumnjičenom A. S. se stavlja na teret krivično delo polno uznemiravanje i on je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, nakon čega će biti saslušan.

Ovo hapšenje je deo više odvojenih akcija koje je MUP >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sproveo sa nadležnim tužilaštvima u prethodnih nekoliko dana širom Srbije u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice. U ovim akcijama uhapšena je 41 osoba.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.