Pokrenut disciplinski postupak protiv “bikini” sudije

Izvor: juGmedia, 03.Sep.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenut disciplinski postupak protiv “bikini” sudije

Sudija Marija Janićijević (38) iz Vranja, koja je poznata po provokativnim fotografijama, gde polugola pozira na društvenim mrežama, ali i gomili nerešenih i zastarelih slučajeva, napokon je postala predmet disciplinskog postupka pred Vrhovnim kasacionim sudom.

Predsednik Osnovnog suda u Vranju Stojadin Stanković ističe da će nadležni organi utvrditi sve relevantne činjenice o ponašanju Janićijevićke >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i doneti odgovarajuće odluke.

Što je svakako u interesu i ovog suda i svih sudija. Bez odbzira na ishod disciplinskog postupka, eventualna odgovornost pojedinog sudije ne može se pripisivati celom sudu, pa ni celokupnom pravosuđu Republike Srbije, pogotovo što su Osnovni sud u Vranju i ostali sudovi sa teritorije republike u proteklom period ostvarili solidne rezultate”, navodi se u saopštenju predsednika Osnovnog suda u Vranju.

Stanković takođe oštro demantuje pisanje pojedinih medija o njegovoj navodnoj vezi sa Marijom Janićijević i njenom sestrom Aleksandrom Ilić.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

SKANDAL SA GOLIŠAVIM FOTOGRAFIJAMA U VRANjU: Disciplinski postupak protiv sudije

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2018

Biznismenu Zvonku Cvetkoviću iz Kragujevca, koji je medijima dao fotografije obnažene Marije Janićijević, sudije Osnovnog suda u Vranju, posle saslušanja određen je pritvor do 30 dana BIZNISMENU Zvonku Cvetkoviću iz Kragujevca, koji je medijima dao fotografije obnažene...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.