Pokradena crkva kod Vranja

Izvor: OkRadio.rs, 25.Sep.2023, 11:17

Pokradena crkva kod Vranja

U selu Donje Trebešinje kod Vranja, starešina crkve Svetog Arhagla Mihaila, prijavio je policiji, da je nepoznata osoba u nedelju u prepodnevnim satima, obila bravu na oltaru i pokrala sav novac koji se tamo nalazio. Sveštenik je prijavio da je lopov uzeo 4.000 dinara. Naloženo je da se obavi uviđaj. Policija preduzima sve potrebne radnje na otkrivanjunepoznatog izvršioca krivičnog dela teška krađa. S.T.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lopovi pokušali da ukradu čokolade i sireve iz Lidla u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 25.Sep.2023

U nedelju popodne NN lica pokušala su krađe čokolada i sireva u Lidlu u Vranju. Policiji je prjavljeno da je NN lice ukralo kutiju čokolada Milka ,106 komada od 100 grama, u ukupnoj vrednosti od oko 12.000 dinara. Ubrzo nakon toga, drugo NN lice oko 18.10. časova pokušalo je da ukrade paket...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.