Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2009, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula devojčica kod Bujanovca

BUJANOVAC - Devojčica R.LJ (14) je poginula, a dečcak B.LJ. (11) teško povređen kada je na izlazu iz sela Končulj kod Bujanovca automobil BMV sleteo s puta i nekoliko puta prevrnuo, saopštila je danas Policijska uprava Vranjanska.

Lakše je povređena Ljirija LJ. (37) koja se nalazila u automobilu, navedeno je u saopštenju u kojem se dodaje da je automobilom, koji je sleteo rano jutros, upravljao Besim Lj. (38).

Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je uz krivičnu prijavu priveden istražnom sudiji Opštinskog suda u Bujanovca, dodaje se u saopštenju.

Lekarska pomoć povređenima je ukazana u Zdravstvenom centru u Vranju, gde je Ljirija LJ. zadržana na lečenju, dok je B.LJ. prebačen na Dečju kliniku u Nišu.

Dečak i devočića su rođeni u Švajcarskoj, žena je rođena u Prizrenu i nalazi se na privremenom radu u Švajcarskoj dok vozač automobila, koji je rođen u selu Ugljare kraj Gnjilana, ima švajcarsko državljanstvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.