Podpredsednik skupštine u Bujanovcu ne želi da plati izvođačima radova?!

Izvor: juGmedia, 07.Jun.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podpredsednik skupštine u Bujanovcu ne želi da plati izvođačima radova?!

VRANJE /BUJANOVAC – Isidor Stefanović i njegova majka Sunčica, iz Vranja, vlasnici molerske radnje „Stefi kolor“,doživeli su brojne neprijatnosti od strane podpredsednika skupštine opštine Bujanovac Veliju Indrizija kada su pokušali da naplate odrađeni posao. “Posao je ugovarao Indrizi i za to je tražio 500 evra jer je posredovao, pristao sam na to, a onda kada smo 5.juna otišli ja i moja majka da naplatimo posao >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << on i njgovi stranačke kolege su nas izvređali na nacionalnoj osnovi i odbili da nam plate”, priča Isidor i dodaje da su onda osledile brojne pretnje te su prinuđeni da zatraže zaštitu policije i potražibvanja naplate na sudu.

Zamenik predsenika SO Bujanovac Velija Indrizi, koji je i visoki funkcioner albanske Demokratske partije u saopštenju koje je na albanskom jeziku dostavio našoj redakciji kaže da su u pitanju laži i  pokušaji da se on diskredituje kao političar i častan biznismen.

Kraj(iva)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.