Izvor: JUGpress.com, 26.Mar.2024, 18:27

Podneta inicijativa Gradskom veću za otvorene prostore za mlade

VRANJE
Udruženje Aktivisti iz komšiluka podnelo je Gradskom veću grada Vranja inicijativu ,,Otvoreni prostori za sve mlade” kojom zahtevaju da se u što kraćem roku uspostavi mehanizam prema kojem će svi javni prostori grada Vranja i gradskih ustanova buti dostupni mladima bez naknade kada mladi organizuju besplatne programe namenjene mladima u Vranju, saopštilo je ovo udruženje.
,,Problem nedostatka adekvatnog prostora za mlade u Vranju još uvek je aktuelan i biće rešen ukoliko grad Vranje osnuje Omladinski centar koji pored ostalog predstavlja siguran prostor za mlade. Dok se to ne desi, udruženje predlaže praktično rešenje ovog problema...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.