Podmetnut požar u vulkanizerskoj radnji u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 12.Feb.2024, 11:34

Podmetnut požar u vulkanizerskoj radnji u Vranju

Policiji u Vranju nedelju uveče prijavljen je požar na lokalu u kome se nalazi vulkanizerska radnja, na uglu Jovana Hadži Vasiljeviča i Sime Pogačarevića u širem centru grada. Prema informacijama iz policije, u požaru nije bilo povređenih, a na lokalu se vide tragovi obijanja.   Pretpostavlja se da je prozor slomljen i požar podmetnut.    U policiji kažu da je istraga u toku i da je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vranju.   S.T.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Požar u vulkanizerskoj radnji u Vranju, nema povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 12.Feb.2024

Gorela je vatra u vulkanizerskoj radnji u Vranju, a požar je, kako kažu u policiji, prijavljen sinoć oko 22 sata. Povređenih osoba nema, a uzrok požara se utvrđuje...Lokal koji je zahvatio požar nalazi se na na uglu ulica Jovana Hadži Vasiljevića i Sime Pogačarevića, a iz policije kažu da...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.