Podela penzionersih kartica u Pčinjskom okrugu od ponedeljka

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jul.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podela penzionersih kartica u Pčinjskom okrugu od ponedeljka

Penzioneri iz Vranja, Bujanovca, Preševa, Vladičinog Hana, Surdulice i Trgovišta mogu preuzeti svoje penzionerske kartice u filijalama Fonda PIO, svakog dana od 8 do 15 sati, počev od 30. jula, dok će penzioneri iz Bosilegrada to moći da urade od 20. avgusta.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument, lična karta ili pasoš, da bi preuzeli karticu. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prilikom dolaska po penzionersku karticu, trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, izradiće se kartice i za nove penzionere koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

PIO VRANJE: Penzionerske kartice od ponedeljka

Izvor: OkRadio.rs, 27.Jul.2018

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz Vranja, kao i penzionere iz opština Vladičin Han, Surdulica, Trgovište, Bujanovac i Preševo da će od 30. jula moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice, svakog radnog dana od 8 do 15 časova, dok će penzioneri...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.