Počinju “Dani Vranja” u Beogradu

Izvor: JUGpress.com, 30.Mar.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju “Dani Vranja” u Beogradu

VRANJE-BEOGRAD

U Beogradu, u subotu, 31.marta, počinju “Dani Vranja”. Planirano je da “Vranjsko veče” bude priređeno u svečanoj sali Doma vojske, kapaciteta 700 mesta. Interesovanje za ovu manifestaciju je veliko i kako saznajemo od predstavnika Zavičajnog udruženja Vranjanaca u Beogradu “Žuto cveće”, ulaznice su skoro sve prodate.

Najavljeno je učešće  vokalnih solistia Branimira Stošića, Ivane Tasić i Čede Marković. Nastupiće i ansambl >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << “Infuzija 5”, duvački orkestar Nenada Mladenovića, glumac Dragan Stanković sa folklornim ansamblom iz Vranja. Da bi veče bilo što prijatnije  i zabavnije planirani su gost iznenađenja i lutrija.

Manifestacija, koja ima dugu tradiciju, je već promovisana u emisijia “Šarenica na Radio televiziji Srbije. I ove kao i prethodnh godina „Dane Vranja” su pomogli, Grad Vranje i Turistička organizacija grada, kao i mnogi sponzori.

Predstaviće se i vranjski slikari, Irena Nikolić Micković i Mita Ristić.

Organizator manifestacije je Zavičajnog udruženja Vranjanaca u Beogradu “Žuto cveće”.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.