Počelo sređivanje terena za izgradnju jeftinih stanova

Izvor: JUGpress.com, 26.Feb.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo sređivanje terena za izgradnju jeftinih stanova

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Komrad“ u Vranju počeli su sa rasčišćavanjem lokacije na kojoj je planirana izgradanja jeftinih stanova za pripadnike službi bezbednosti.

Nakon toga sledi ravnjanja terena. Sve se radi po nalogu Komunalne policije. Ukoliko vreme bude dozvolilo ovaj posao biće završen narednih dana, kaže šef Gradskog zelenila u „Komradu“, Nataša Mihajlović.

Parcela na kojoj će biti novoizgrađene zgrade je pored škole „Svetozar Marković“ >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Vranju. Predviđena je izgradnja 190 stanova ukupne površine oko 7.500 kvadratnih metara. Grad Vranje je ponudio kompletno uređenu parcelu kada je komunalna infrastruktura u pitanju. U Vranju postoji potreba službi bezbednosti za oko 450 stanova. Najavljeno je da cena kvadrata bude 400 evra.

Lokaciju je krajem januara obišla ministarka građevine, Zorana Mihajlović i izrazila zadovoljstvo onim što je videla, s obzirom da je Vranje jedan od retkih gradova koji je pripremio teren za realizaciju ove značajne investicije.

Nakon što Vlada Srbije usvoji poseban zakon o gradanji ovih stanova u drugoj polovini 2017. počeće radovi u svim gradovima u Srbiji gde je to predviđeno.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.