Počelo čišćenje korita reka

Izvor: juGmedia, 13.Jul.2015, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo čišćenje korita reka

VRANJE – U okviru akcije redovnog održavanja zelenih površina, u toku su radovi na uređenju korita Vranjske reke u centru grada, saopštila je danas gradska uprava.

Prema rečima člana Gradskog veća Nemanje Nuhijevića, koji je danas obišao radove, ekipe javnog komunalnog preduzeća  “Komrad”  angažovane su na potezu od Nemanjine ulice do srednje Ekonomske škole i u Bulevaru AVNOJ-a.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << paralelno sa ovim poslovima  radi se i na čišćenju i uređenju Sobinskog kanala. Sredstva za realizaciju akcije obezbeđena su u budžetskom Fondu za zaštitu životne sredine, a radovi će biti nastavljeni tokom ovog i narednog meseca.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

EKOLOGIJA NA DELU: Sređivanje Vranjske reke

Izvor: OkRadio.rs, 14.Jul.2015, 08:35

U okviru akcije redovnog održavanja zelenih površina, u toku su radovi na uređenju korita Vranjske reke, u njenom delu koja teče kroz centar Vranja. Prema rečima člana Gradskog veća Nemanje Nuhijevića, koji je obišao radove, ekipe “Komrada” su angažovane na potezu od Nemanjine ulice do...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.