Počeli Dani karanfila

Izvor: OkRadio.rs, 04.Jul.2014, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli "Dani karanfila"

Vranje - U Vranjskoj Banji u petak je, tradicionalnom budilicom trubača, počela ovogodišnja manifestacija "Karanfil devojče". Ova dvodnevna turističko-kulturna manifestacija nastavlja se u petak etno sajmom, kao i sajmovima knjiga, meda i vina. Prvog dana planirano je i pripremanje starih srpskih i lovačkih jela, a u večernjim satima biće priređena izložba "Karanfil devojče na fotografijama - retrospektiva od osnivanja do danas"”. Ovoga puta održaće se i takmičenje mladih trubačkih orkestara, šahovski turnir, karneval dece predškolskog uzrasta i defile kulturno-umetničkih društava. Manifestacija će vrhunac, kao i svake godine, dostići u subotu, izborom za "Mis karanfila" i nastupom grupe "Valentino".

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Budilicom počeli „Dani karanfila“

Izvor: juGmedia, 04.Jul.2014

VRANJSKA BANJA/VRANJE – Tradicionalnom budilicom trubačkih orkestara počela je ovogodišnja turističko – kulturna manifestacija „Dani karanfila“ u Vranjskoj Banji.  Manifestacija će biti nastavljena etno sajmom, zatim sajmovima knjiga, meda i vina i pripremanjem starih srpskih i lovačkih...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.