Počeli Dani Vranja 2023.(Foto)

Izvor: OkRadio.rs, 26.Avg.2023, 20:51

Počeli Dani Vranja 2023.(Foto)

Predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković svečano je večeras u Gradskom parku otvorio 19. po redu manifestaciju Dani Vranja. Pozdravljajući prisutne u svoje i u ime rukovodstva grada on je rekao da je i ovogodišnji početak manifestacije u duhu narodnog stvaralaštva i folklora. Kao i svih prethodnih i ove godine Dane Vranja počeli smo defileom folklorista glavnim gradskim šetalištem i prijemom u gradskoj kući.    "Raznovrsnost narodnog stvaralaštva prikazano kroz njihovu igru i pesmu daju nam za pravo da verujemo da će se bogato kulturno nasleđe i tradicija naše i zemalja iz susedstva sačuvati od zaborava. Od večeras do srede, 30. avgusta, u...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

BOGAT I RAZNOVRSTAN PROGRAM Na 19. po redu manifestaciji "Dani Vranja" folkloraši, Princ od Vranje, i rok bend Džoli Džamper (FOTO)

Izvor: Blic, 27.Avg.2023, 11:26

Ovogodišnji početak manifestacije je, kao i svaki prethodni, u duhu narodnog stvaralaštva i folklora. Tako je 19. po redu manifestacija otvorena defileom folkloraša glavnim gradskim šetalištem i prijemom u gradskoj kući.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.