Počele restrikcije vode u Vranju

Izvor: juGmedia, 22.Jul.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele restrikcije vode u Vranju

VRANJE –  Gradski Vodovod doneo je odluku da u vremenskom periodu od 18 do 22 sata isključuje vodu u naseljima ispod auto puta i selu Dubnica. Restrikcije su nužne jer sistem ne može da isporuči dovoljno vode.

„Bili smo prinuđeni na ovakav potez, vode ima dovoljno ali sistem ne uspeva da isporuči toliku količinu, kaže Krsta Janjić direktor Vodovoda i dodaje da se potrošnja vode se drastično uvećava u periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << od 18 do 22 sata, pa dolazi do naglog pražnjenja rezervoara.

Gradski Vodovod apeluje na potrošače da namenski troše vodu u ovim vrelim danima, da ne zalivaju poljoprivredna dobra, peru terase, dvorišta i automobile.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

U Skorenovcu voda za piće samo sa Eko česme

Izvor: KovinEkspres.rs, 22.Jul.2015

Zbog enormne potrošnje vode filtersko postrojenje u naseljenom mestu Skorenovac nema mogućnosti da adekvatno preradi svu vodu koju isporučuje meštanima...Da ne bi bilo višečasovnih prekida u isporuci vode u periodu velikih vrućina, u vodovod se ubacuje nefiltrirana, samo dezinfikovana voda, koja...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.