Počela proslava Dana grada

Izvor: juGmedia, 28.Jan.2015, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela proslava Dana grada

VRANJE – Povodom obeležavanja 31. januara Dana grada, večeras će u 20.30 sati, u dvorani Hotela „Vranje“ biti održan tradicionalni izbor najboljih u vranjskom sportu, dok će na kraju 31. januara biti održana svečana akademija i dodela priznanja čime će biti obeležen Dan grada.U četvrtak, 29. januara u 10.00 sati, u velikoj sali Skupštine grada biće proglašeni >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << najbolji radnici u javnom sektoru, a u 12.00 sati, deca Predškolske ustanove „Naše dete“ posetiće Gradsku upravu, u okviru akcije „Grad otvorenog srca“. Takođe, u četvrtak, u 18.00 sati biće odigrana finalna utakmica na Humanitarnom turniru u malom fudbalu; u 20.00, u Galeriji Narodnog univerziteta, biće proglašeni najbolji autori literarnih radova na temu „Ko čeka taj dočeka – ugledasmo svetlost posle pola veka“, a u 21.00, u sali OKCE, biće održana i promocija knjige Dušana Vesića „Šta bi dao da si na mom mjestu“.

Za 30. je planiran besplatni koncert Gorana Bregovića u Hali sportova, dok će sutra dan na svečanoj akademiji biti uručena najveća gradska priznanja.

 (Kraj) iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Izabrani najbolji vranjski sportisti

Izvor: juGmedia, 29.Jan.2015, 09:43

VRANJE – U velikoj sali Hotela „Vranje“ održan je tradicionalni izbor najboljih u vranjskom sportu za 2014. godinu., dodeljena su priiznanja najboljim pojedincima i timovima.Najbolja sportistkinja grada Vranja za 2014. godinu, po četvrti put zaredom, je Dragana Sretenović, članica kik boks...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.