Počela podela IZBORNOG MATERIJALA: Glasački listići u tri boje

Izvor: OkRadio.rs, 19.Jun.2020, 13:18

Počela podela IZBORNOG MATERIJALA: Glasački listići u tri boje

Članovi Radnog tela za sprovođenje parlamentarnih izbora na teritoriji Grada Vranja i Gradske izborne komisije koja je zadužena za sprovođenje lokalnih izbora, počeli su sa podelom izbornog materijala biračkim odborima. Glasački listići za parlamentarne izbore su roze boje, za izbor odbornika u Skupštini grada Vranja rezedo boje, a za izbor odbornika u Skupštini GO Vranjska Banja sive boje.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U Vranju počela podela izbornog materijala

Izvor: JUGpress.com, 19.Jun.2020

VRANJE..Članovi Radnog tela za sprovođenje parlamentarnih izbora na teritoriji Grada Vranja i Gradske izborne komisije koja je zadužena za sprovođenje lokalnih izbora, počeli su sa podelom izbornog materijala biračkim odborima...Za parlamentarne izbore glasački listići su roze boje, za izbor...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.