Pobeda pirotskog Radničkog u Zemunu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda pirotskog Radničkog u Zemunu

Posle dve utakmice bez pobede, Piroćanci su se sa gostovanja u Gornjoj Varoši vratili sa velika 3 boda. Do trijumfa su Radnički vodili najbolji strelac Pobulić i kapiten Tolić.

U prvom poluvremenu nije bilo izglednih prilika za gol. Zemunci su imali početnu inicijativu, ali su Piroćanci uzvratili sa nekoliko dobrih napada, međutim prvo poluvreme završilo se najnepopularnijim rezultatom (0:0).

Prava uzbuđenja došla su u poslednjih 15 minuta utakmice. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Nakon šuta igrača Radničkog u 78. minutu, lopta se od stative odbila pravo u noge najboljeg strelca Pobulića, kome nije bilo teško da sa nekoliko metara pošalje loptu u praznu mrežu.

Na 2:0 povisio je kapiten Tolić nakon centaršuta Edoe u 84. minutu, a tim rezultatom se i završio meč, iako su domaćini do kraja utakmice imali inicijativu i pokušali da dođu do makar počasnog gola.

Trener gostiju Marko Vidojević zadovoljan je ishodom meča.

Velika 3 boda posle 2 utakmice u kojima smo osvojili samo bod. Izgledali smo onako kako treba da izgledamo, što se tiče discipline, odgovornosti i pristupa utakmici. Iz strpljenja su došli golovi pred sam kraj utakmice. Zasluženo smo pobedili i dobro smo reagovali posle gubitka 2 boda protiv Novog Pazara - rekao je Vidojević.

Nakon pobede u 11. kolu Radnički se sa 18 bodova nalazi na 5. mestu, koliko ima i trećeplasirani Dinamo iz Vranja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.